Kurhotel Skodsborg, Skodsborg opdaterede priser for 2019

Luksus Wellness Ophold – Prisvindende Bandholm Hotel

A wide range of massage, spa and beauty treatments can also be booked. We hope to welcome you back to Skodsborg another time. Kurhotel Skodsborg undergår i øjeblikket en omfattende renovering og udbygning. AnnonceFå resultater fra 10 søgemaskiner på én gang. AnnonceTag en pause fra hverdagen på hotel og Wellness. The spa features a sauna and hot tub. Seneste Nyheder · Seneste Nyt · Mest Populære Søgninger. En dag I Skodsborg Spa giver dig mulighed for at koble af, opleve velvære, få udrenset kroppen og styrket dit immunforsvar. At Skodsborg Spa & Wellness the purpose is to awaken your senses and satisfy them through light, scent and sound. Ti lækre wellness-ophold i Danmark Trænger du til forkælelse. Når du skal forkæle dig selv, din partner eller familie. Sammenlign, anmeld og priser hos GigaPromo. Tag et kig på vores tilbud på Kurhotel Skodsborg i Skodsborg Finder du hotellet til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen gennem vores prisgaranti. Her kan du synke ned i varme bade eller forny din hud med en ansigtsbehandling. Ypperlig Gastronomi · Wellness – Spa & Massage · Gode Fest Lokaler. Bestil wellness gavekort her » Smukke historiske rammer og atmosfærefyldte hotelværelser.

Stort Udvalg · 100% Ægte Anmeldelser · Dansk Sprogsupport. Mange kalder simpelthen stedet for “Skodsborg”. Wellness – Spa & Massage · Kærlighed & Excellence · Hjertelig Service. Her bor kun ca. 1200 personer, men mange kender alligevel byen for dets Spa- og Wellness-center, Skodsborg Kurhotel & Spa, som har ændret navn flere gange i historien, hvor det mest kendte nok er Skodsborg Sanatorium. Copenhagen is just a 20 minutes’ drive away. Our staff is very important to us, as they are the heart of the house. Vi fokuserer på helhed i behandlingen med udgangspunkt i nyeste viden. Skodsborg Fysioterapi er beliggende på Kurhotel Skodsborg. We always appreciate when guests share their experiences and special occasions with us. We’ll assume you’re ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More. Kurhotel Skodsborg har gratis adgang til spa- og wellness-området for alle gæster. Tjek det ud nu. Find Kurhotel skodsborg her. En tur i Skodsborg Spa kan nydes alene, som par eller i gruppevis. Read 282 genuine guest reviews for Kurhotel Skodsborg. AnnonceFind ud af Skodsborg badehotel på s.gmx.dk. Find Skodsborg badehotel her.

Skodsborg Wellnes
Skodsborg Spa Og Hotel – Bedste Resultater

Skodsborg Wellnes
Kurhotel Skodsborg – Når det enkle bliver den ultimative

Book nu & Få op til 80% Rabat. Særlige Priser · 24/7 Kundesupport · Nem & Hurtig Reservation. AnnonceLeder du efter Skodsborg Spa Og Hotel. Vi benytter skånsomme og milde produkter, ligesom vores uddannede massører har særlige puder med plads og støtte til maven. København ligger kun 20 minutters kørsel derfra. Featuring free access to the spa and wellness area for all guests, Kurhotel Skodsborg offers two restaurants on site and free parking. Skodsborg Kurhotel & Spa tilbyder også et Vigør ophold, hvor man får personlig træning for at komme i gang med motionen derhjemme. Enkeltbehandlinger i Skodsborg Spa: I Skodsborg Spa tilbydes et hav af indbydende behandlinger indenfor både ansigtsbehandlinger og skønhedspleje, massage, peelinger, fodbehandlinger mv. Skodsborg Kurhotel & Spa tilbyder Wellness- og Kur-ophold med adgang til Spa Oase, Spa Adventure, Spa Beauty og Wellness-behandlinger. Tjek det ud nu. Find Skodsborg badehotel her. Skodsborg Wellness & Skønhed – Skodsborg Strandvej 227, nr 4, 2942 Skodsborg, Kobenhavn, Denmark – Rated 5 based on 2 Reviews “Alletiders oplevelse. Jeg. Skodsborg Spa & Fitness giver dig rig mulighed for at forkæle dig selv eller en, du holder af. Hos Skodsborg Spa & Fitness er formålet at vække dine sanser og mætte dem gennem lys, duft og lyd. Kysthospitalet i Skodsborg i Nordsjælland har et tværfagligt team af læger, sygeplejersker og sekretærer. Her står en række speciallæger klar med ekspertiser indenfor Plastikkirurgi, Ortopædkirurgi, Neurologi, Reumatologi, Urologi, Øre- Næse- Halskirurgi, Anæstesiologi, samt Radiologi. Husk du kan få 10% rabat på spa og wellness ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. I dag råder hotellet over 83 lyse, moderne værelser og suiter i smukke omgivelser. Vi ønsker, at du skal føle dig afstresset og gå herfra med en smukkere hud og med fornyet energi. Du har en hel dags adgang til Skodsborg Fitness, programsatte holdaktiviteter og Skodsborg …. AnnonceHos Tilbudibyen.dk sparer du op til 70 % på wellness, massage og spa via deals & tilbud. Seneste nyt · Mest Populære Søgninger · Godt nyhedsnetværk. En solstribe falder ind gennem det store vindue, fanger vandspejlet og kaster glimtene rundt i rummet. Skodsborg Spa & Fitness: Skodsborg Spa & Fitness er en tilbygning til Skodsborg Kurhotel og Spa, som er et nyt nordisk spa koncept og univers, skabt af Henning Larsen Architects. Vi ønsker at fremme din livskvalitet! Efterårsferie: Fantastiske Skodsborg Kurhotel & Spa med fri fitness, dampbad og sauna. Berlins rockstar Hotel Nhow ved Pree floden – nydesignet hotel med elguitar-roomservice. Om dit ophold er ferie, forlænget weekend eller blot spaferie, så kan du nyde et luksus hotelophold med din udkårne hos os. Book tid hos vores massageterapeut og forkæle jer selv med en kurbehandling. Vores spa og wellness område er en oplevelse i sig selv, og byder på mange forskellige spafaciliteter. AnnonceHvorfor betale mere for dit hotel. Gratis Afbestilling · Øjeblikkelig Bekræftelse · Dansk Sprogsupport. Seneste Nyheder · Seneste nyt · Internetinformation. Internetinformation · Godt nyhedsnetværk · Hvad Du Leder Efter. This website uses cookies to improve your experience. Our menu is designed with our wellness concpt in mind, as well as the best produce that we can get in season. Wellness gavekort. I vores webshop kan man bestille gavekort på valgfrit beløb, som kan bruges til spa- og wellnessophold efter modtagerens ønske. Skodsborg Spa & Fitness gives you a bunch of opportunities to spoil yourself or a loved one. Here you can dive into warm baths or renew your skin with a facial. En dag i Skodsborg Spa giver dig rig mulighed for at slappe af, opleve velvære, få udrenset kroppen og styrket dit immunforsvar. Kurhotel Skodsborg in Skodsborg on Hotels.com and earn Rewards nights. Collect 10 nights get 1 free*. Tjek det ud nu. Find oplysninger på homeandgardenideas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *