Her er Nina Agdals nye kæreste! – TV guide til dagens

Nina Agdal har angiveligt fået en ny kæreste

  1. Nina Agdal skrupforelsket i sin model-kæreste
  2. Bikini-lækker Nina Agdal kysser med ny kæreste
  3. Nina Agdal er vildt forelsket: Se her hendes nye kæreste

Her er beviset: DiCaprio kæreste med dansk model

Her er Nina Agdals nye kæreste! – TV guide til dagens

En kilde tæt på Max George siger til The Sun, at parret var vokset fra hinanden. Min sport har givet mig nogle OCD’er. Det har ikke været helt nemt for Emma Leth at blive mor til sønnen Abel, som hun har sammen med sin kæreste, kunstneren Tal R. Han har nemlig været sammen med en del høje, lyshårede modeller, og nu har han så også fundet ud af, at vi har smukke og søde piger i Danmark. Kronprinsens stedsøn kæreste med model: Nu taler hun ud Tidligere minister bliver radiovært 10-årig pige mister livet – blev ‘kastet’ ud af festivalforlystelse Du skal ikke frygte Magnus Falkerup på Facebook Gasudslip i. Da forhold aldrig er blevet bekræftet, at han skal møde hendes familie. Leonardo DiCaprio vinder en Oscar i nat, mener vores filmekspert. Hele verden lærte Adam Levine at kende, da han i 2006 brød igennem med hittet ‘This Love’ sammen med bandet Maroon 5. Nina Agdal har poseret i edderdyrt undertøj for Victoria’s Secret og vrider sig rundt i sandet iført minimale bikinier som Sports Illustrateds superstjerne. Jeg er en håbløs romantiker, jeg elsker pladderromantiske film, og jeg går virkelig meget op i at forstå min kæreste. Det betyder meget for mig, at vi kommer tæt på hinanden. Nina Agdal kommer ikke på forsiden af Sports Illustrated i denne omgang. Nina Agdal er gudesmuk, og sådan er det bare. Det er nu lidt ærgerligt, at ‘The golden couple’ nu ikke længere er sammen, men tilgengæld har verden fået to nye hotte singler. Nina Agdal var meget lidt tilfreds med, at en natklubgæst fotograferede hende, mens hun sad oven på sin kæreste på natklub i New York. Hvis tingene ikke passer ned i kassen, så går det bare ikke. July 11, 2016. 0. 2,534.. Brøndby IF – Christian Nørgaard kæreste viser sin flotte bikinikrop frem. Her ser vi Richard Gere, og hans kæreste, Alejandra Silva.

  • Lækker dansk model single igen – Kendte dk
  • Nina Agdal deler nøgenbillede som kæresten har taget
  • Efter bruddet med DiCaprio: Er det her Nina Agdals nye
  • Nina Agdal: Sådan holder jeg min krop – og det spiser jeg
  • Nina Agdal skrupforelsket i sin model-kæreste

Nina Agdal viser nyt frækt billede. Danske Nina Agdal er ikke kun kendt som topmodel og forsidepige på det berømte magasin Sports Illustrated. Lokale Nyheder Sjælland Albertslund Allerød Egedal Fredensborg Frederikssund Furesø Gentofte Gribskov Halsnæs Hillerød Hørsholm Lyngby-Taarbæk Rudersdal Jylland Favrskov. Vi håber på, at stjernen får en dejlig fødselsdag, og at han forhåbentligt har mange flere topfilm i ærmet fremover. Parret afsluttede deres forhold i første halvdel af 2017. Så smart er Nina Agdals unikke træningstip Som travl model – og Leonardo DiCaprios kæreste – kan det være svært at finde tid til træning, men Nina Agdal har et helt særligt (og sjovt) trick. Nina Agdal And Leo Dicaprio Dating. Swipe i områderne omkring indholdet eller brug pilene for at fortsætte. Leonardo DiCaprio har helt sikkert en type. Persondata Udebliver avisen Kontakt Følg os Søg. SEE ALSO: Joy-Anna Duggar, 19, and fiance Austin Forsyth suddenly reschedule wedding from …. Topmodel Nina Agdal taler ud om ‘bodyshaming. Supermodellen Nina Agdal er ligeledes international anerkendt og har været med i en reklame til Super Bowl samt været på forsiden af Sports Illustrated. Nina Agdal er færdig med Maroon 5-eksen og klar til en ny udfordring: Leonardo DiCaprio. I maj 2017 slog parret op efter at have datet i et års tid. Opret gratis Dating profil i dag! Rygtet er startet, da Nina Agdal var med Adam Levine en dag under optagelserne af TV-programmet Voice, hvor Levine optræder. Nina Agdal har tidligere været kæreste med Maroon 5 forsangeren Adam Levine ligesom hun også tidligere er blevet kædet sammen med Leonardo Dicaprio.

AnnonceMød en sød kæreste med samme mål som dig. Find en Date i aften · Start din Flirt lige nu. Nina Agdal lægger ikke skjul på kærligheden til sin model-kæreste Danske Nina Agdal med en fortid i Hillerød i Nordsjælland er kommet sig helt over bruddet med Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio. At hun danner par med modellen Jack Brinkley-Cook er ikke længere nogen hemmelighed. Nina Agdal er blevet kæreste med modellen Jack Brinkley-Cook. Forholdet blev dog hurtigt mere seriøst, da Nina Agdal var til tennisturneringen US Open sammen med kæresten og svigermor. Finalen i amerikansk fodbold er blandt verdens mest sete begivenheder på amerikansk tv. Find en Date i aften · Mød singler tæt på dig. Selv om det britiske medier fejlagtigt betegner DiCaprios modelkæreste som hollænder, er Nina Agdal altså pæredansk. Mød singler tæt på dig · Kærligheden findes her. People reported on Thursday that the Oscar-winning actor and his model girlfriend Nina Agdal have broken up after about a year of dating. Leonardo DiCaprio Trøster Dansk Kæreste Efter Trafikuheld. Mød singler tæt på dig · Start din Flirt lige nu. Start din Flirt lige nu · Kærligheden findes her. Derfor kan jeg til tider være en svær kæreste. Start din Flirt lige nu · Find en Date i aften. Efter det tidligere i dag kom frem, at Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg er gået fra hinanden, har bettingsiden Bet25 været hurtige. Privat er Leonardo DiCaprio kendt for at havde adskillige forhold til topmodeller bag sig, og senest har det været fremme, at han danner par med danske Nina Agdal. Filmen skal vises under en af verdens mest sete sportsbegivenheder, finalen i amerikansk fodbold, Super Bowl. Eva Harlou har også fundet en ny kæreste. Han står bag en af Danmarks største modellers karriere, nemlig Caroline Brasch Nielsens, ligesom han har bragt Nina Agdal til modellernes elite. Hans talent som booker er ubestrideligt, og i 2009 blev han udråbt som direktør i Elite Model Management, da Elite København blev solgt til Elite World. 1. Helena Christensen, 46 model. Bikini: Nina Agdal i pink bikini, og en stor fyr til at holde øje med hende. July 11, 2016. 0. 1,271. Mathilde Gøhler er tilbage i bikiniform – Hold da op. Selvom selfier i høj grad handler om fotografen, så handler det ofte lige så meget om, hvor billedet er taget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *