Weekendophold Romantisk slotsweekend på Hindsgavl Slot

Weekendophold – Risskov Bilferie risskov-bilferie dk

Dealen gælder for 2 personer og inkluderer både mad, musik, dans og overnatning i lækkert dobbeltværelse. Søg Hurtigere og Smartere her på iZito! Efter kaffen vil vor betjening aftale drikkevarer til …. Tidspunkt: 10:30. Gå i biografen og spis derefter en let frokost på kroen Læs mere » 01. feb 2020. Weekendophold med musik og dans på Dronninglund Hotel. OBS! Tag fredag med for kun 400 kr. inkl. lækker mad. Hent en pdf-fil med alle spaophold og priser 2019 » Ankomst fredag eller lørdag. Hotellejlighed (LJ25) Stor hotellejlighed (LJ45) Ferielejlighed (LJ70) Lejligheder 2020; Hytter. Lørdag eftermiddag kl. 15.00 byder vi på kaffe med hjemmebagt kage. AnnonceSøg efter Weekendophold med dans på s.gmx.dk. Find Weekendophold med dans her. Julebal med stort julebord – Pr. pers. kr. 199,00 Jule weekend ophold: Kaffe og kringle, stort julebord, dans til levende musik, overnatning på dobbeltværelse og morgenbord Pr. pers. kr. 745,00. 29. maj – 1. juni 2020. Dejlig PINSEMENU – Reservér online! På Hotel Ballumhus er det en gammel tradition med musik om lørdagen – i dag har vi 8-10 lørdage om året, hvor du kan booke et ophold på hotellet med live musik, dans, 3-retters menu, og ad libitum drikkevarer. Wellness – Spa & Massage · Kærlighed & Excellence · Gode Fest Lokaler.

Weekendophold – grupper fra 599 kr. Oftest er vores hotel oplevelser parret med god mad, sublim atmosfære og mulighed for overnatning efter oplevelserne – hvad end det er et show eller en koncert. Altid op til 70% rabat · Kundeservice · Mere end 20 års erfaring. AnnonceFind Weekendophold, hvis du leder nu. Forkælelse & Afslapning · Kærlighed & Excellence. Hotel Menstrup Kro tilbyder en bred vifte af weekendophold, hvad enten du ønsker afslapning eller vil have fokus på gastronomi, kultur, et spændende museumsbesøg eller måske en vandretur i blomsterparken ved Gavnø Slot. Fælles for alle weekendophold er, at du er i centrum og får nogle gode minder med hjem fra Sydsjælland. Weekendophold med musik og dans på Dronninglund Hotel Arrangementer på Dronninglund Hotel Weekendophold med musik og dans på Dronninglund Hotel 22. Find masser tilbud på miniferie, overnatning, weekendophold, golfophold, koncerter mm. Få Relateret Resultater · 100+ Kvalitets Resultater. Dagens deal er en invitation til festen. Alle priser er baseret på 2 personer pr.

Weekendophold Med Dans 2020
Weekendophold – Velkommen til Kensaq kensaq com

AnnonceBandholm hotel har en fantastisk beliggenhed ved vandet. Mere end 20 års erfaring · Over 600 Hoteller · Altid op til 70% rabat. Weekendophold med dans på Agerskov Kro & Hotel. Det er tid til at kridte danseskoene, når kromanden spiller op til dans på Agerskov Kro. Weekendophold med musik og dans – hver weekend siden midten af 1970’erne _____ Som noget helt unik tilbyder Rudbøl Grænsekro weekendophold med musik og dans, hver weekend, præcis som vi har gjort det siden midten af 70’erne. Weekendophold 2020 med musik / dans. Fra februar 2020 frem til vores julearrangement midt november. Ingen dinner dance i juli mdr. Weekend arrangement med dans til 4 mands live band. Hver lørdag byder vi op til dans med 60’er / 70’er / 80’er musik. Opholdet inkluderer Forplejning Oplevelser/Færge 2 x Kontinental morgenbuffet 1 x Dansk Buffet (fredag) 1 x Kaffe/te med Ærøpandekager (lørdag kl. 15. AnnonceEr du klar på et weekendophold med dans og musik. AnnonceSøg og Sammenlign Weekendophold Med Dans online. Tjek det ud nu. Find Weekendophold her. Mere end 20 års erfaring · Faste Lave Priser · Altid op til 70% rabat. AnnonceSøg sikkert efter Weekendophold Med Dans. Hos Danske Hoteller A/S finder du altid et godt tilbud på hotelophold i Danmark. Tidspunkt: 15:00. Find danseskoene frem og tag på weekendophold med musik og dans på Dronninglund Hotel. Hvis I er en gruppe på min. 20 personer, kan vi tilbyde weekendophold fra kun 599 kr. Ring 9867 4000 for booking af grupper og ledige datoer eller send en mail. Du kan trygt og roligt lægge dine feriedage i rejseeksperten Happydays’ hænder. Forkælelse & Afslapning · Gode Fest Lokaler · Kærlighed & Excellence. Billeder · Jord · Alle størrelser · Til leje. Find hurtigt Søgeresultater fra Mange Kilder. Bjælkehytte (HY4) Rundtømmerhytte RU6; Hytte VHY Stand; Hytte VHY med superioer; Hytter 2020; Weekendophold. Musikkalender; Hotelophold; Mandø Gården; Grannys Guesthouse; Sæson/Tema ophold. Kontakt os og book et weekendophold. Ønsker du at høre nærmere eller booke et weekendophold, er du meget velkommen til at …. Pris KUN kr. 545,- pr. person Læs mere. Få et pusterum fra en travl hverdag og nyd et dejligt weekendophold i Tyskland. Vores naboland har noget at byde på for enhver smag med mange spændende og alsidige destinationer og udgør et glimrende valg for at nyde et par overnatninger uden for Danmarks grænser. Her ser du vores kommende arrangementer. Hotel Menstrup Kro tilbyder en bred vifte af weekendophold, hvad enten du ønsker afslapning eller fokus på gastronomi, kultur, et spændende museumsbesøg eller måske en vandretur i blomsterparken ved Gavnø Slot. Vil I helst sove hjemme, så tilbyder vi 3 retters middag med vine, fri bar og natmad á kr. 825,00 Vores weekendophold er fra lørdag til søndag, men kan forlænges fra fredag, med fredag med det hele læs mere her. Eller forlænges til mandag med et søndagsophold, læs mere her. Påskeophold 2020 Hos os er du ventet og velkommen Ærø Hotel inviterer på en festlig weekend på Ærø 3 dage, 2 nætter. På vores weekendophold oplever du Ærø med guide, kombineret med en festlig weekend med underholdning, musik og dans. Hotel Fjordgården, Generator & Vesterhavshallen i Ringkøbing kan igen invitere på skønne musikophold. Sensommeren, efteråret 2019 og foråret 2020 byder på koncertophold med Lis Sørensen, Shu-bi or nor Shubi, Johnny Madsen og mange flere. Forkæl dig selv med et All inklusive ophold på Hotel Pinenhus. Weekend ophold-Romantisk weekend-eller afslapning ved Limfjorden tæt ved Skive og Mors. Tag væk i en weekend eller nyd en ferie væk fra hverdagens stress og jag – du har nemlig mulighed for at booke dette luksus weekendophold alle ugens dage. Er du til underholdning, dans og musik, så tjek vores mange spændende events ud. Overrask en du holder af og køb f.eks. et forrygende weekendophold med dans eller et comedyshow. Oplev Sussi & Leo igen i 2020 på Løgstør Parkhotel – book herunder. FRA. LÆS MERE. 699,-. Weekendophold med lækker mad og dans til forskellige bands og musikere fra kun 599,-LÆS MERE. HOLD FEST. Hold bryllup, fødselsdag, konfirmation eller bare en fest på Løgstør Parkhotel. Alle julegaver kan byttes hele 2020. SPAR 35% 8500 Grenaa. Kr. 1535,- I dag kun kr. 998,- Festligt ophold for 2. Weekendophold med musik & dans 2020 Lørdag d. 28. marts Lørdag d. 22. august Lørdag d. 18. april Lørdag d. 19. september Lørdag d. 30. maj Lørdag d. 24. oktober Lørdag d. 20. juni Ophold med musik & dans: 5 retters menu efter kokkens valg* (suppe- forret- sorbet- hovedret- dessert) Kaffe efter middagen. Book miniferie, konference med overnatning, smagfuld gourmetophold, afslappende spadag eller hotelophold. Kontakt os og få et godt tilbud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *