Judy Gringer SE og HØR

TILLYKKE: Judy Gringer fylder 75 år BILLED-BLADET

Så i tilbageblik var det nok lige lovlig tidligt for mig. Hun er netop blevet 57 år, og var i en årrække sprechstallmeister hos det nu lukkede Cirkus Benneweis, hvor hun stoppede i 2014. Hej alle. Ved godt at det her er et lidt gustent spørgsmål, men herregud vi er jo voksne mennesker. Hun er 76 år gammel og har ikke arbejdet med skuespil siden 1985 hun syntes at hun er for gammel til at lave noget igen. Jeg er igang med at skrive en opgave om Danske skuespillerinder fra starten af 1960´erne, og mangler derfor få oplysninger om en del af dem. Teater 1950-1955, men blev kasseret og drog i stedet på turné til Italien med Rita Clair-Balletten. Olsen-banden over alle bjerge (1981) Nøglen til paradis. Allerede som barn blev Judy Gringer vant til at optræde på scenen. Judy Gringer er datter af en jødisk skrædder i Bagsværd. Da jeg spørger, hvad Judy Gringer helst vil huskes for, svarer hun prompte: »Det kan være lige meget, for vi bliver jo alligevel alle sammen glemt, med mindre vi er Napoleon. Judy Gringer > København > København K. Jeg finder frem til Judy Gringer og ringer til hende. Recitation: Dirch Passer Judy Gringer. Ophav. Tekst/forfatter: Arvid Müller. Judy Gringer was born on January 23, 1941 in Denmark. She was born in Copenhagen, Denmark. Senere deltog hun som danserinde i Tivoli-revyen og efter medvirken i film kom hun i 1957 til ABC-Teatret, hvor hun var Lommer-pige i årene.

Judy Gringer. 7.8K likes. Officiel side for Judy Gringer. Jump to. Sections of this page. Hun var kun 17 år gammel, da hun mødte Danmarks største komiker på ABC Teatret i …. Accessibility Help. Press alt + / to open this menu. Facebook. Email or Phone: Password: Forgot account? Home. About. Photos. Posts. Community. See more of Judy Gringer on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Judy Gringer on Facebook. Men han var så konfliktsky, at han ikke turde bryde forholdet til Judy Gringer. Trendy Outfits Tøjmode Casual Tøj 1950er Mode Mode Over 50 Damer Mode Forårsoutfits 50 Style Dametøj. Hun startede som balletelev på Det Kgl. BILLED-BLADET nr. 50, 1960 Udkommet: 09. For selv er hun kun rig på et …. Afspilninger er baseret på spillehistorik siden 2010. 21 Afspilninger. SENEST SPILLET. Grafen viser antal afspilninger i DR’s radiokanaler pr. uge. Sammenlign rejser – Travelmarket.dk. Søg ….

Judi Gringer
Judy Gringer – dansk film database

Judy Gringer begyndte som balletbarn på Det Kongelige Teater, men balletdanser blev hun ikke. I stedet hentede Stig Lommer hende i 1957 ind som danser i Tivoli Revyen og året efter som skuespillerinde i ABC-revyen. Judy Gringer: “Jeg blev kæreste med Dirch Passer, da jeg var 17 år, og han var 32” I en meget ung alder blev Judy Gringer danser på ABC Teatret og kæreste med Dirch Passer. Men i en moden alder vendte hun ryggen til film og teater og tog til USA. Men vi mødes og jeg overtaler hende til en dag i min stol.Det betyder meget for mig at hun får en god dag og samler et godt dygtigt hold som gør hende tryg. Hun arbejdede nemlig sammen med ham både på film og på teater og var i en årrække kæreste med Dirch Passer. Judy Gringer og Dirch Passer var tilbage i komikerens storhedstid kærester gennem 5-6 år. Hun var 17 – han var 32: Judy Gringer taler ud om sit forhold til Dirch Passer 76-årige Judy Gringer startede sin karriere som danser, og var en del af det faste ensemble på ABC Teatret under navnkundige Stig Lommer. (Foto: Foto: Linda Kastrup/Scanpix/arkiv) Judy Gringer var 17 år, da hun. Hun begyndte som 10-årig elev på Det Kongelige Teaters balletskole, men 5 år let på tå udmøntede sig ikke i en fast stilling på teatret. Judy Gringer (born 23 January 1941) is a Danish film actress. She has appeared in 60 films since 1958. She is an actress, known for Julefrokosten (1976), The Factory Outing (1978) and Poeten og Lillemor i …. Judy Gringer har bl.a. dannet par med Dirch Passer og Otto Brandenburg, og været gift med psykolog Bent Tage Truelsen og filminstruktør Knud Leif Thomsen med hvem hun har datteren Julie Gringer…. Stream Olsen Banden og nye danske film på TV, tablet og computer. Judy Gringer. som Else Iversen, i Det er ikke appelsiner det er heste fra 1967. Joan Nilsson. Judy Gringer. Flere idéer. 50 IS NOT OLD – Page 2 of 73 – Age is an Attitude, Keep Yours Young. En af dem er Judy Gringer, som jo blev berømt for sine fortrin, men det er ikke lykkedes mig at. Judy Gringer var hele Danmarks søde og sexede filmpige for et halvt århundrede siden. Blandt andet er hun kendt for sketchen ‘Babs og Nutte’, som hun spillede sammen med Dirch Passer. Julie Gringer Født: 21-10-1966 (53 år) Biografi Julie Gringer er datter af Judy Gringer og filmmanden Knud Leif Thomsen. Har medvirket i følgende 1 film: Christian (1989). Judy Gringer startede som balletelev på Det Kgl. Teater i 1950. Hun blev dog kasseret og tog derefter på turné med Rita Clair-Balletten til Italien. Senere blev hun danserinde i Tivoli-revyen og kom i 1957 til ABC Teatret som Lommer-pige, hvor hun var indtil 1964. Anmeldernes top 5. 1 Smerte og ære. Fejringen foregår på Aveny Teatret, efter at han har spillet “Sømænd og Svigermødre”. På billedet sidder han sammen med Lone Hertz og Judy Gringer. Senere boede Dirch sammen med Judy Gringer i fem år, og det forhold endte på en lidt besynderlig måde. Dirch havde nemlig mødt en ny kvinde – reklametegner Hanne Bjerre Pedersen, senere Hanne Passer. Judy Gringer, f. 1941, dansk skuespiller. Hun gik 1950-55 på Det Kongelige Teaters balletskole, men fik ikke ansættelse. 1957-64 var hun knyttet til Stig Lommers ABC, hvor hun fik et gennembrud i samspil med Dirch Passer i Børge Müllers sketch ‘Babs og Nutte’ 1958, hvis titel gik ind i sproget. Hun fik speciale som naiv blondine, som. Dansk online butik med billige priser på Film, hurtig levering og god service siden 2003 -. Judy Holliday, amerikansk skuespiller og sanger. Judith Thurman, amerikansk forfatter. “Judit halshugger Holofernes”, Michelangelo di Caravaggio. Fynske Judy Glosted springer ud som dansktopsanger. Hun bliver det nye og eneste kvindelige islæt i det populære band Fede Finn og Funny Boyz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *