Herregård Ved Vejle

Hotelpriser i Vejle – 3 fra 731kr og 4 fra 886kr

Engelsholm Slot er en herregård ved Vejle. Sønderskov Herregård Sønderskovgårdvej 2 · 6650 Brørup. For 8 år siden blev Pedersholm ved Vejle sat til salg for 35 millioner kr. Tirsbæk Slot Tirsbækvej 135 · 7120 Vejle Ø. Vejle Kommune blev desuden i 2007 kåret som årets iværksætterby i danmark. Vores smukke gamle herregård tilbyder hyggelige værelser og smukt dækkede stuer og sale til din fest. Gratis afbestilling · Vi taler dit sprog · Læs ægte anmeldelser. Hvad enten du ønsker at holde firmadøgn, flerdags-konference, møder, foredrag, kurser eller noget helt sjette, så kan vi tilbyde skræddersyede konference-løsninger ved Vejle til gode, konkurrencedygtige priser. Gården ligger i Nørup Sogn, Tørrild Herred, Vejle Kommune. Nu lyder prisskiltet på 15 millioner kr. Stort udvalg af Amerikansk mad, leveret direkte til døren.

Slotte og herregårde VisitVejle

Herregård Ved Vejle
Rosenvold Gods

Herregård Ved Vejle
Haraldskær Herregård, Vejle, Jylland Slotsophold

Herregårde i Vejle Amt – Wikipedia, den frie encyklopædi

  • Tirsbæk Gods
  • Haraldskær Ophold og konference Historie og natur
  • Pedersholm – Wikipedia, den frie encyklopædi

En del af hovedbygningen og sidefløj set fra gårdspladsen. Gammelrøj Herregård, Vejle Gammelrøj Herregård, Vejle, current page. Gårdens første kendte ejer er rigsråd Timme Nielsen Rosenkrantz til Stensballegård. 1452 erhvervede han gården ved et mageskifte med kronen. Oberstløjtnant Pierre d’Andischou købte Haraldskær og Skibet kirke. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland. AnnonceBook online og Spar op til 50%. Oversigt over Vejle Ådals imponerende slotte og herregårde.. Brandbjerg Herregård ligger få kilometer nord for Jelling omgivet af skov, park, sø og voldgrav.. Renæssanceslottet Engelsholm er smukt beliggende ved bredden af Engelsholm Sø, omgivet af skov og park. Læs mere om lejebolig, landbrug, skovdrift, historie og jagt. Fra slutningen af 1600-tallet og op til midten af 1700-tallet havde Agersbøl en lang række skiftende ejere. Flere har været interesseret, men ejendommen er endnu ikke solgt. Det vil Vejle Kommune gerne være kendt for. Få dit eget fad whiskey hos Trolden Bryghus i Kolding. Kun 2 minutter fra Koldings bygrænse og 5 minutter fra motorve. Store Restrup Herregård Restrup Kærvej 10 · 9240 Nibe. Herregårdens historie kan spores mange hundrede år tilbage, og var helt tilbage i Middelalderen oprindelig ladegård for borgen Rosborg nede ved Sønderåen (engene, hvor Rosborg Gymnasium ligger i …. Da Line Kriegbaum Andersen skulle tage sin eksamen fra Arkitektskolen Aarhus, valgte hun at arbejde med Pedersholm herregård.

Herregård Ved Vejle
Rohden Gods – Godset ved Vejle Fjord

Gå Ikke Glip af Noget, Book Nu! Ingen skjulte gebyrer · 24/7 Kundesupport · Særlige Priser. AnnonceSpar tid og penge på næste hotelreservation. Søg – sammenlign – bestil billig. Storslåede bygninger, vidtstrakte jorde, skove og smukke alléer. Slotshoteller i Danmark Slotsophold Jylland Slotsophold Fantastisk beliggenhed, Fremragende. I købstæderne. Pedersholm, Vejle; Koldinghus; Vejle Amt bestod indtil 1970 af ni herreder. Bjerre Herred. Boller, Uth Sogn; Skerrildgaard, Nebsager Sogn. Tirsbæk er placeret på nordsiden af Vejle Fjord ca. 7 km øst for Vejle by mellem skovklædte skrænter i en sidedal til Vejle Fjord. I naturskønne Vejle Ådal ligger Haraldskær Sinatur Hotel og Konference – en topmoderne og gennemrestaureret herregård med knap 600 år på bagen. Book et møde, ophold eller en konference i dag – og oplev historie, natur og gastronomi. Strand, kystskov, bakkede marker, frodige enge og et rigt dyreliv danner rammen om Rohden. Kunsthøjskole med kurser inden for fotografi, musik, billedkunst og meget andet. Find dit kursus på din kreative højskole i Jylland – Engelsholm Højskole. AnnoncePrisgaranti! Reservér dit Hotel i Vejle online. Gratis afbestilling · Prisgaranti · Læs ægte anmeldelser. Slotshoteller i Danmark Slotsophold Jylland Slotsophold Fantastisk beliggenhed, Fremragende slotsophold, Gourmetophold, Herregårde, Luksus ophold, Romantisk, Vejle. Velkommen til Gammelrøj Herregård, Herregården ligger perfekt for ethvert arrangement. Vejle: I 2009 valgte det estimerede auktionshus Bruun Rasmussen at stoppe auktionerne på herregården Pedersholm i Vejle. Slottet har blandt andet huset Mads Langers bryllup og mange andre spændende personligheder. Haraldskær Herregård ved Vejle er nu blevet til Sinatur Hotel Haraldskær. Det ligger skønt ved Vejle Å, og du kan sagens komme til at opleve græssende køer og heste under vinduet som det første syn om morgenen. Faciliteterne er topmoderne, og maden er absolut værd at skrive hjem om. Læs ægte anmeldelser · Gratis afbestilling · Prisgaranti. Vejle: – Det er svært at forstå, at så smukt et hus så nær Vejle har stået tomt så længe. Send os en besked. Navn. Email. Efter sønnens død i 1730 blev hovedgård og gods dog sat på auktion. Søger du efter konferencelokaler ved Vejle, hvor du kan samle en masse mennesker til foredrag, firmadag, konferencer og lignende. Haraldskær Herregård Hovedbygningen ved Haraldskær, 1981. Tegning af Haraldskær Herregård omkring 1880. Haraldskær – hovedbygningen, 1930-40 Haraldskær Herregård set fra parken, o. 1970. Haraldskær Herregård i 1970-erne. Haraldskær hovedbygning set fra parken. ©Vejle. Gammelrøj Herregård 2.5 ud af 5.0. Østerskovvej 15, Kolding, 43 68 20 60. Angiv dine. Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Bestil dit Hotel i Vejle på nettet. Her kan du læse om hvordan du finder vej til Gammelrøj Herregård, samt læse historien om Gammelrøj forløber sig. Det er muligt at komme 2 steder fra.. Kør af ved afkørsel 65, Kolding syd, og kør mod Kolding til du når lyskrydset. Og noget helt særligt får du, hvis du køber en herregård med stil, charme og blærefaktor. Det bedste fra Vejleområdet – tag et hotelophold på Haraldskær Herregård ved Vejle. Flyv med HeliCompanys helikoptere over hele landet. Hotel Haraldskær. Hold din fest på herregården Hotel Haraldskær ved Vejle. Vi afholder bryllupper, konfirmationer, fester m.v. (Fotograf Vejle …. Sæbygård Slot Sæbygårdvej 49 · 9300 Sæby. Vraa Slot Gammel Vråvej 66 · 9382 Tylstrup. Haughus Gods, Antik & Kræmmermarked. Jul på godset. 09-10 & 16-17 & 23-24 November. Julemanden kigger forbi hver dag fra kl 12.00-13.00. Ravningbroen, Vejle ådal 7.130 sidebesøg i 2019: En gammel vikingebro over mosen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *