Guide 2019: De 11 bedste restauranter ved Kongens Nytorv-Restauranter Ved Kgs Nytorv

De 10 bedste restauranter i nærheden af Kongens Nytorv

Ravage Restaurant & Bar

Kan ikke skifte til siden Wokshop Kgs. Her får du lokal stemning i hyggelige omgivelser. Queens 47-33 Fake Street Long Island City, NY — 11101 (347) 555-1234. Early Bird samarbejder med +75 nøje udvalgte restauranter, heraf 10 fra Michelinguiden. Skriv, hvor du helst vil sidde, så forsøger vi at placere dig det helt rigtige sted. Oplev ægte Latinamerikansk stemning med faverige cocktails, smagsfuld mad og god musik. Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i vores restaurant i København K. Spisesteder Kongens Nytorv – konfirmationer, diner transportable, selskaber, selskabslokaler. Holbergsgade 17 Ved Nyhavnsbroen. 0,3 km fra Kongens Nytorv. Nr. 1.732 af 2.452 restauranter i København 3 anmeldelser. Nytorv – Nyd fransk-nordisk gastronomi i én af byens hyggeligste restauranter, Historiske lokaler fordelt over to etager med små hyggekroge, åben pejs og byens måske mest romantiske gårdhave. Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale Information about the content of allergenic ingredients in our dishes can be obtained from the. Denne kvalitet, kombineret med restaurantens ganske særlige charme og behersket prisniveau, har gjort Els til en kendt og værdsat restaurant. Restauranter i nærheten av Kongens Nytorv stasjon Kongens Nytorv 11, København 1050, Danmark.. Kgs Nytorv Magasin du Nord. 0,1 km fra Kongens Nytorv. Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Hvis du er på udkig efter en restaurant i Store Kongensgade, så er Restaurant Vita svaret. Restauranter i nærheden af Kongens Nytorv i København på TripAdvisor. ReTREAT åbnede sin første deli i Mad&Vin i Magasin på Kgs. Derfor vil du opleve en uformel tone og et kækt blik i øjet, når du er på besøg hos os. Hos Vespa får du ærlig italiensk mad. Nytorv ligger Ravage – en restaurant med pariserstemning og liv. Restaurant Dong Yuan er en kinesisk restaurant i København K – lige i bagved Det Kongelige Teater. Vi ligger kun tre minutters gang fra Kongens Nytorv – tæt på Det Kongelige Teater, Nyhavn, Strøget og båden til det nye Operahus. Geist er nydelse. Vi laver mad af rene råvarer og af ren begejstring. Nytorv – Café Oscar i Bredgade. Restaurant og bar på Kongens Nytorv hvor du kan nyde klassisk frokost eller en aftenmenu med rødder i det franske landkøkken kombineret med inspiration fra hele verden.

De 10 bedste restauranter i nærheden af Kongens Nytorv

  • Guide 2019: De 11 bedste restauranter ved Kongens Nytorv
  • 5 gode restauranter ved det Kongelige Teater
  • Restaurant Nytorv
  • Restaurant & Trattoria – FIAT

AnnonceFind Restauranter, hvis du leder nu. Kgs Nytorv Magasin du Nord. 0,1 km fra Kongens Nytorv. Restauranter i nærheden af Kongens Nytorv station i København på TripAdvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Kongens Nytorv station i København, Danmark.. Ved at klikke på eller benytte websitet accepterer du vores brug af cookies. Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter ved Kongens Nytorv hos Early Bird. Brunch og kaffe varianter serveret med Illy espresso. Velkommen til Geist. Et spisested, hvor du kan slappe af, sænke paraderne og nyde nuet. Vi tilbyder vin ad libitum og italienske småretter, lige til at dele. Vi serverer billig mad af høj kvalitet. Bistro Royal madklubben.dk. Kongens Nytorv. 26 1050 København KVis ruteplan. Thai restaurant med ”a bite of Thailand”. Få oplevelsen i en af vores restauranter eller få leveret lige til døren. I smukt indrettede, højloftede og lyse lokaler midt på Kgs. I et smukt københavnerhus fra 1600-tallet byder. Læs mere om fordelene ved et abonnement her. Restaurants near Copenhagen King’s Square, Copenhagen on TripAdvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Copenhagen King’s Square in Copenhagen, Denmark. En hyggelig og romantisk restaurant med fokus på at stimulere sanserne. Vi lægger vægt på at yde god service, men i en afslappet atmosfære. Information om Magasins parkeringsmuligheder og åbningstider på Kongens Nytorv. Info om Magasin på Kongens Nytorv. Lige dér hvor Kongens Nytorv og Gothersgade møder hinanden, ligger Bistro Royal, på byens mest livlige hjørne. Reservation. Restaurant Geist Kongens Nytorv 8 DK-1050 København K Reservation +45 3313 3713. Zeleste er en lille oase midt i København, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn. Menukortet byder på et udvalg af små retter med et særligt fokus på fisk og skaldyr. Med 900.000 besøgende på vores restauranter i 2018, er vi nået et stykke af vejen. Hos Madklubben kan du spise ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Et besøg på vores restauranter er nemlig ikke …. En brunch nær Kongens Nytorv er det perfekte udgangspunkt for en hyggelig dag i byen med eksempelvis shopping og kulturelle oplevelser. Læs mere om fordelene ved et abonnement her.. Ny champagnebar på Kgs. Nytorv giver en fuckfinger til Louis Vuitton Tag en masse biodynamiske champagner og cocktails, bland med marmor, messing og velour.. billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder. Besøg disse 5 små værksteder. Ved køb af en vand, er du tilmed automatisk med til at støtte fattige og handicappede mennesker i Thailand gennem Wokshop. Det er også muligt at afholde festlige begivenheder hos Restaurant Amadeus. Vi kan huse op til 75 personer indendørs og 60 udendørs. Med et stort udvalg af steaks til enhver smag samt kvalitetsvine leveret af Otto Suenson garanterer vi. På vores latinamerikanske restaurant Llama, serverer vi retter inspireret af mad fra Mexico, Peru, Bolivia, Chile mfl. Saml dine venner, familie eller kollegaer og få en sjov og udforglemmelig aften hos Llama. Vi serverer autentisk kinesisk mad i hyggelige omgivelser. Her finder du alle Fransk restauranter placeret i City – København – Denmark. Restaurant Vita i Store Kongensgade, nær Kongens Nytorv. Du kan enten bestille bord her på siden eller ved at ringe på +45 33 11 80 11. Vurderet af gæster efter deres ophold på Charming townhouse by Kgs. Nytorv. 8,6. Fremragende. 24 anmeldelser Lovely accomodation with plenty of space for family. Jeg prøvede McDonald’s ved jer, i min weekend i Kbh. Jeg fik det største chok, da jeg pakkede min cheeseburger ud, da jeg blev mødt af en helt ekstrem krøllet burger. Udvalget varierer fra dag til dag, alt efter hvornår restauranterne har ledige borde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *