Bølge I Huen-Sex, opkast og bølge: Her er alle huereglerne, du skal

Studenterhue Regler 2019 Alle regler og traditioner

Det er så man kan få badet med studenterhuen på, og derved gyldigt kunne klippe en bølge i studenterhuen. At få en bølge i huen er en tradition, og et must for mange studenter. Hvis huen er vendt omvendt: Hvis studenten har været vågen i 24 timer i træk, så skal huen vendes om, så skyggen sidder i nakken. Hvis du af forskellige årsager lige pludselig får lyst til at tage en dukkert, så gør det endelig uden andet på kroppen end din hue. Hilsener fra venner Studenterhuens puld skal venner og klassekammerater skrive hilsner i. I Kolding kan du på din studenterkørsel køre ud til Rebæk Strand, og hoppe i vandet med studenterhuen på, hvilket jo er betingelsen for at man må klippe en bølge i huen. Hun synes, at reglerne er meget smarte. Karakteren fra sidste eksamen skrives midt i huen. Får du trang til at bade nøgen – kun iført huen – gør du dig fortjent til at klippe en bølge i svedremmen. En bølge i Huen? For mange klasser er det desuden tradition, at gøre et stop på studenterkørslen, ved en strand, en sø eller et springvand. Læs artiklen om vilde historier fra studenterkørsel her. Et kys fra en person, du ikke er kæreste med, giver en firkant i skyggen. En bølge i svedbåndet hvis du hopper i havnen, kun iført huen. Hvis man har sex med sin kæreste med studenterhuen på, skal svedbåndet i stedet have et hjerte.

Bølge I Huen
Studentertraditioner og studenterhue regler – bølge og
  • Studenterhue Danmark – Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Sex, opkast og bølge: Her er alle huereglerne, du skal
  • Velkomstbrev
  • Her er 12 studenterhue-regler Samvirke
Bølge I Huen
Nye studenter strippede foran rådhuset for at få bølgen

Har man man haft sex med huen på med sin kæreste klippes et hjerte i svedremmen. Det er jo sådan, at bader man med sin studenterhue – og kun med studenterhuen – så må man klippe en bølge i huen. Har man haft sex med huen på og det ikke var med ens kæreste får man et lyn i svedremmen. 13. Frække aftaler skrives i svedremmen. Sex med huen på Hvis du har sex med andre end en kæreste, kan du klippe et lyn i svedremmen. Droppet af kæresten Hvis din. Er man dumpet til en eksamen, skal man bruge hageremmen, når man har huen på. Opkast. Kaster man op efter at have drukket, skal man have et hak i skyggen på studenterhuen.. Får du trang til at bade nøgen – kun iført huen – gør du dig fortjent til at klippe en bølge i svedremmen. Du syr Fleecen i ombukket fast med sting, som er pæne på bagsiden, men usynlige på forsiden, det er for at det ikke flytter sig, …. Studentertiden er en sjov og spændende tid. Har badet nøgen med huen på får man en bølge i svedremmen. Dansk Studenterkørsel kører også i Fredericia. Velkomstbrev Velkommen til studentertiden i HAB-A 46.2, 2019! Har du ikke nået at få firkant, hak eller bølge i huen. Er man nøgen – ud over studenterhuen – får man ifølge traditionen lov til at klippe en bølge i huen. Dette bringer held. Autograf fra kammerater Studenterhuens puld skal have. Fælles bølge i huen / Rundstykker / Vejle Student 2017 i Vejle, Vejle Kajakklub, lørdag, 24. Så må du nemlig klippe en bølge ind i svederemmen. Ida Marie Rasmussen fra Paderup Gymnasium i Randers er en af dette års glade studenter. Sex med huen. Hvis du dyrker sex med huen på, vinder du retten til at klippe et lyn i huens svedbånd. Du syr huen pænt sammen med usynlige sting.

Bølge I Huen
Studenterhueregler, traditioner og klip C L Seifert

Bær ikke huen før. Studenterhuens svedbånd skal have et bølge-tegn, hvis studenten hopper i havet eller i en havn kun iført huen. Students udkårnets navn skrives i huen ved siden af sidste eksamenskarakter. Frække aftaler skrives på indersiden af svedremmen. En firkant i svedbåndet hvis du drikker en kasse øl på 24 timer. Scor en lærer. Hvis du scorer en af …. Prestigen I huen blev afledt af kun Ganske få blev studenter. Kommer du til udpumpning, ryger hele skyggen af huen. Har du sex med din kæreste kun iført studenterhuen, må du klippe et hjerte i svedbåndet. Hopper du i vandet kun iført studenterhue, så må du klippe en bølge i huen. Det gælder for hver fest, hvor solen når at stå op. 13. Ryger du til udpumpning på grund af for mange øl, skal hele din skygge på huen klippes af. 17. Scorer du en af sygeplejerskerne, efter du er røget til udpumpning eller pga. Et lyn i svedremmen betyder ‘sex med huen på’ _ men hvad betyder en bølge. Studenterhuen er omfattet af en lang række traditioner. Det har ikke været så ligetil, da reglerne varierer fra sted til sted. Hele skyggen skal pilles af, hvis studenten kommer til udpumpning. 16. Det udløser også straf-hak i huen, hvis punch og dåseøl får studenten til at kaste op. 17. Men udover at være flot, så er huen også forbundet med en masse regler og traditioner. Hvornår er det for eksempel, at man må klippe et hak i skyggen og hvorfor skal man nogle gange vende huen om. En bølge hvis man nøgenbader med huen på og en trekant for hver solopgang – disse klippes i svedremmen. I Odder er vi ikke langt fra en af landets bedste sandstrande, nemlig Saksild, og derfor går turen ofte herud på studenterkørslerne. Nielsen (@mienielsen) on Instagram: “Bølge i huen 🌊🎓🌊 #freefromschool #freedom #student2016 #bølgen #hueregler #wave #blokhus #naked…”. Horsens: Normalt er det for at kunne klippe en bølge i huen, at nybagte studenter springer i vandet. Sådan var det slet ikke, da 19-årige Christian Vandborg Madsen gjorde …. Andre traditioner med at klippe i studenterhuen kan være, at man klipper en bølge. Det kræver, at man kaster sig nøgen ud i bølgerne. Alle traditionerne med hueklip indbefatter dog …. Studenterhue-regler om held og uheld blaa Bær ikke huen før… Studenterhuen må ikke bæres før studenten har bestået sin sidste eksamen. Det bringer uheld, hvis reglen brydes. Hvis man har sex med huen på, skal svedbåndet have et lyn. Huens svedbånd skal have en bølge, hvis man hopper i vandet kun iført studenterhuen. Hopper du en tur i bølgen blå kun iført huen, klippes en bølge i hatten. Bliver du ”romantisk” med nogen, mens du har huen på, kan du klippe et lyn i huens svedrem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *