Oreo Kage Med Chokolademousse-Lav lækker Oreokage med bare 1 rulle kiks! Vi Unge

Cremet oreo kage med chokolademousse – opskrift

Sarahs konfirmations kage lyse bunde, blåbærmousse med hvid chokolade, Oreo med Sarah Bernhardcreme, smurt op med Sarah Bernhard creme overtrukket med Chokolade fondant, pyntet med Cherry Blossom sugar grene, og Magic Decor Blonder. En chokolademousse med Oreo og Baileys. O. M. G., siger vi bare. Det skal du skal bruge til tre store glas chokolademousse med Oreo og Baileys. 330 g Oreo. Jeg har eksperimenteret med Oreos. Dvs. jeg er i gang med at eksperimentere med en hjemmelavet udgave af chokoladesmåkagen – eller det er vel mere en chokoladekiks – fordi Oreos er et af mit barns favoritter. Nem at lave og smager fantastisk. Så bliver det næsten ikke bedre. Cheesecake med Daim eller brownie med Oreo og skumfiduser. Oreo Creme Til Lagkage Oreo tærte med chokolademousse. Kage og desserter Nøddetærte med karamel og mørdejsbund. 23. november 2019 | Annonce, Kage og desserter, Kager og muffins, Opskrifter. Begynd med et tyndt lag blåbærsylt og lad det stå på køl i en halv time. Prøv for eksempel denne opskrift på en frisk og fræk (men stadig meget yndig!) margarita tærte med jordbær, lime og tequila. Nem italiensk kage lavet på mandelmel. Chesscake med Mascarpone og kirsebær har vi tidligere vist som en perfekt. Oreo-tærte med mørk chokolade og salt-karamel – og kun 5 ingredienser.

En sukkerfri cheesecake:) Som smager mere som var det en kage med chokolademousse, meget lækker. Idet jeg ikke har nogen bager/konditor baggrund, så lærer jeg undervejs, som jeg forsøger mig med nye og spændende kager. Hvis du vil lave en hurtig, men fantastisk lækker dessert, så skulle du overveje Oreo Cheesecake. Kom chokolademoussen i en sprøjtepose med en stor tyl. Denne kage tager tid at lave – men når det er sagt, er det en helt fantastisk lækker kage for alle Oreo-elskere. Så er denne lækre chokolademousse opskrift altid et sikkert valg. Twix, Oreo, Ferrero Rocher – i KÆMPE størrelser som du selv kan lave Hold på hat og briller – vi giver dig opskriften på dine favoritkager i kæmpe størrelser. Små choko-kager med mørk og hvid chokolademousse. Derfor søgte jeg lidt videre og fandt denne opskrift som er en lagkage med hindbærmousse og chokolademousse. Opskriften er fundet her – jeg lavede nogle små ændringer og tilføjet lidt. Valentines glaze kage med chokolade og hindbærmousse. Fordi C elsker chokolade, skal denne Oreo tærte have chokoladefyld.

Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Opskriften er lavet ud fra min almindelige Oreo cheesecake, hvor jeg bare har byttet digestive kiks ud med Oreos og tilføjet en dejligt lag silkeblød chokolademousse. Nærmere bestemt bagte vi en Oreo brownie med Oreo …. Fantastisk skøn kage med en knasende bund af knuste Oreo’s, et lag af frisk og mild flødeostecreme og til sidst et lag af blød og lækker chokolademousse. Karin Braune. Karins side. Det siger andre. Du kan også lægge dem i en frysepose og knuse ved at banke på posen med en grydeske eller kagerulle. Alternativt kan du også blende kiksene. Oreo tærte med chokolademousse – af hjemmelavede Oreos. Cheescake eller ostekage er i grunden en todelt kage med en knasende bund og en flødeostcreme. Fire forskellige chokolader, Oreos og Baileys’ kombineret i én lækker dessertkage. Imponer dine gæster med denne fantastiske tærte med alle vores yndlings-komponenter – Oreos, mørk chokolade og salt-karamel. Opskriften er lavet i samarbejde med Mig og Min Mad, men det skal lige nævnes at jeg ikke er betalt for at dele opskriften med jer her på bloggen. Jeg synes dog det var for vild (og lækker!) en opskrift til ikke at blive delt med jer, så derfor vil jeg anbefale at I hopper over på Mig og Min Mad’s hjemmeside her og giver jer i kast med opskriften. Chokolademousse er ikke noget, man får så tit, men til gengæld kan man ikke få nok, når man først er gået i gang. Chokolademousse kan varieres på mange forskellige måder, og du kan lave det med både hvid, lys og mørkchokolade. Når bundene er helt kolde, deles hver bund i to. Pisk smør lyst og luftigt, i ca. 5 min. Cheesecaken består af en oreo kiksebund, karamel med saltede peanuts, chokoladeganache og flødeostecreme med vanilje. Oreo kage(r) – En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder. Lav fire cylindere af plastik rundt om hver browniebund. Det er lettest at samle dem med et par stykker tape, så plastikken nemt kan fjernes igen når kagerne er færdige. Jeg er 23 år og bor i Vejle – men vigtigst af alt er jeg kage-entusiast:) i slutningen af 2012 fik jeg øjnene op for fondant og festkager og nu kan jeg slet ikke få nok. Vi ville ha’ grillet, men her i Sydvestjylland regnede og blæste det. Det er ingen hemmelighed, at vi godt kan lide kage en gang imellem. Denne gang har vi givet os i kast med en mousse. En nem opskrift på en luksuriøs cheesecake med Oreo kiksebund. Chokoladelagkage med chokolademousse … Derfor søgte jeg lidt videre og fandt denne opskrift som er en lagkage med hindbærmousse og chokolademousse. Ja, det lyder umiddelbart mærkeligt, men man kan faktisk godt bruge tequila i en kage. Jeg stod for desserten nytårs aften. Var modig og ville lave noget jeg ikke havde prøvet før. Det blev til denne lækre Oreo Cheesecake. ALLE BILLEDER ER MINE OG MÅ IKKE BRUGES UDEN TILLADELSE FRA MIG – Tak. Kager er kun sjov for mig. Hvis du vil bage en kage fra min blog, skal du være velkommen, men jeg kommer ikke med råd til evt sammen sætninger. Oreo-peanutbutter Cheesecake (Kunne også passende døbes “death by oreo”:p) Lav en bund af oreos peanutbutter blendet med smør. Lav herefter et flødeost lag (flødeost, flødeskum, vaniljesukker), herefter et lag med dr. Oetker chokolademousse. Opskriften er let at følge, og kagen slår benene væk under folk. Bestod af 3 hjemmelavede chokoladebunde lagt i lag på følgende vis: Lagkagebund, nutella, friske jordbær i tern, lagkagebund, flødeskum med knust oreo (ikke for småt knust), friske jordbær i tern og lagkagebund. Velbekomme! 5 sjove kageopskrifter til børn og barnlige sjæle. Nanna (Pyntekagen) København, Denmark Velkommen til min kage-blog. Har du spørgsmål til en af mine opskrifter, er du velkommen at skrive til mig på [email protected] Hvis du ønsker at bruge opskrifter eller andet fra min blog, bedes du venligst henvise eller linke til denne blog. Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager. Lækre muffins med lækker chokoladefrosting er lig med cupcakes. Hjemmelavet is. Det er aldrig for sent at smage hjemmelavet is – og ja det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *