Danske Slotte og Herregårde et kongerige af oplevelser-Herregård Midtjylland

Slotsbryllup Find slotte & herregårde til bryllup i

Slotte Godser Og Herregårde Midtjylland firmaer krak dk

Top 10 slotte i Jylland – TripAdvisor

  1. Danske Slotte og Herregårde et kongerige af oplevelser
  2. Slotsophold i Jylland – Her er de 9 aller BEDSTE
  3. Gods og guld: Fem flotte herregårde til salg
  4. Danske Herregårde
  5. Herregårdsophold & hotel i Hobro & Mariager Fjord
  6. Slotsophold Jylland Slotshoteller med slotsophold
  7. Lækre feststeder i Jylland til bryllupsfest
  8. Slotte Godser Og Herregårde Midtjylland firmaer krak dk

Hold dit næste møde eller konference i unikke omgivelser på danske slotte og herregårde. Herregården Risinge ligger i naturskønne omgivelser på det smukke Fyn kun 5 km syd for Kerteminde. Mere end 20 års erfaring · Faste Lave Priser · Kundeservice. Hestehave Herregård Åbakken 4 · 7860 Spøttrup. Eller måske var det noget med et romantisk weekendophold på en herregård, et hotelophold på slotte som en rigtig slotsferie med dejlig wellness. Hvor? 1 Katrinetorps Alle, Malmö. Hvornår? 7.-9. December 2019. Fredag fra klokken 12-20. Savet og lagret egetræ, især til restaurering af kirker og bindingsværk, er vores unikke speciale. Visse ting i livet husker man altid – og et slotsophold er én af dem. Gammel Estrup Herregård Randersvej 2 · 8963 Auning. Fordyb dig i temaer om herregårdens verden. Højriis Slot Højrisvej 3 · 7900. Skal I bestille en overnatning, en …. Faste Lave Priser · Kundeservice · Altid op til 70% rabat. Slotshoteller i Danmark Slotsophold Jylland Slotsophold Fantastisk beliggenhed, Fremragende slotsophold, Gourmetophold, Herning, Herregårde, Romantisk. Du kan også få et dejligt kroophold, som er lidt mere nede på jorden, hvis det er det, du er til. Herrernes Herregård Familiens og privatlivets herregård Moderne Tider hos Greven Tjenestefolkenes domæne Haver og kulturmiljø Skovarbejderhuset.

Asger Olsen A/S er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, med speciale i formidling, vurdering og anden rådgivning i forbindelse med handel og udvikling af skove, godser og større landbrug. Find detaljer om ejere, bygninger og kulturmiljø. Du skal accepterer Museum Midtjyllands privatlivs- og cookiepolitik. Adresse Rosenholm Slot Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet Telefon 86 99 40 10. Åbningstider 15. juni – 15. august, åbent alle dage kl. 11-16. Rundvisning hver hele time. Nørre Vosborg ligger i Vestjylland – 20 km. Over 600 Hoteller · Faste Lave Priser · Kundeservice. Vi har Danmarks største udvalg af Selskabslokaler, Bryllupslokaler Festlokaler og Forsamlingshuse. Feststeder til bryllup og gode fester finder I her på denne side. HERREGÅRDEN PÅ HEDEN. Af cand. mag. Jesper Meyer Christensen, Museum Midtjylland. Nu er godset sat til salg for 185 millioner kroner. Julemarkedet er kendt som et af Sydsveriges fineste – med sirligt håndværk, delikatesser, blomster og antikviteter. Altid op til 70% rabat · Kundeservice · Faste Lave Priser.

AnnonceFind det perfekte Hotel i Midtjylland med halvpension. Super pris som ikke findes bedre. Gammelrøj Østerskovvej 15 · 6000 Kolding. Gram Slot Slotsvej 54 · 6510 Gram. Gørdinglund herregård Hessellundvej 5 · 6690 Gørding. Hostrup Hovedgaard Hostrupvej 41 · Lem · 7860 Spøttrup. Din søgning på slotte godser og herregårde midtjylland gav 20 firmaer og du har nået enden af listen. Populære søgninger. Mødelokaler Skove Juletræer Skov Slotsophold Slotte Julemand Skovbrug Herregårde Fester Restauranter Naturskole Julemarked Miniferier Kurser Kursuscentre Selskabslokaler Hoteller Konferencecentre Konferencelokaler. Dette website anvender cookies for at forbedre din oplevelse, øge websitets sikkerhed og vise dig personligt tilpassede reklamer. Klik her for at få mere at vide eller for at administrere dine indstillinger. Danske slotte og herregaarde tilbyder mange og spændende muligheder rundt i hele Danmark. Antallet af slotte og herregårde på din resultatlisten afhænger af. Og noget helt særligt får du, hvis du køber en herregård med stil, charme og blærefaktor. DANSKE HERREGÅRDE. Bliv klogere på Danmarks over 700 herregårde. Gram Slot, Jylland. LÆS MERE / BOOK SLOTSOPHOLD – Godt 7,3 / 10. Her finder du dejlige feststeder i Jylland, som vil være perfekte til at holde jeres bryllup i. En ny omfattende hjemmeside samler for første gang viden om Region Midtjyllands 183 herregårde. Eskær (Midtjylland) Eskær i Midtjylland er en gammel borggård, hvis historie kan spores helt tilbage til 1328. Gården har også sit eget spøgelse: En gammel ejer behandlede ikke bønderne godt og fandt derfor efter sigende aldrig hvile. Herregård Midtjylland – julemarked, museer, juletræer, turisme, kulturarv, slotte, attraktioner, kultur, kunstsamlinger, herregårdsmuseet, djursland, herregårde. Eksempler på konkrete ejendomme, som er i diskret salg hos Asger Olsen A/S. Her nedenfor er listet et par eksempler på konkrete ejendomme, som vi har diskret til salg i Asger Olsen A/S. Send os en besked. Navn. Email. Mere end 20 års erfaring · Kundeservice · Faste Lave Priser. Vi har samlet en lang række af Danmarks mest idylliske slotte og herregårde med masser af historie og charme. Du kan bestille en slotsferie i stort set alle dele af Danmark: Jerstrup Herregård på Nordfyn, Tranekær Slot på Langeland, Schackenborg i Sønderjylland, Rubjerg Gods ved Egeskov Slot på Midtfyn samt Lungholm Slot på Lolland. Læs mere om Herregårdenes dag her. Del event. Kopier link Klik. Skriv din mail herunder og modtag nyheder og andet fra Museum Midtjylland. Lørdag og søndag fra klokken 10-17. Faciliteterne er topmoderne og kulturarven følger med. Kirsten og Ove Glerup har sat deres gods, Lynderupgaard, til salg for 185 millioner kroner. Herregård i Midtjylland med 910 hektar med kendt rigmand som ejer er udbudt til salg for 185 mio. kr. Enestående smuk beliggenhed, driftsbygninger af høj standard og fantastisk jagtejendom. Det skorter ikke på superlativer i salgsopstillingen for Lynderupgaard Gods. Skal I giftes og mangler et sted at holde jeres bryllup, så har vi en masse skønne steder her, som I kan vælge imellem. Ejendomsmæglerfirma Skove – Godser – Større Landbrug. Midtjylland: Gammel Estrup, Spøttrup Borg, Middelalderborgen Østergaard, Herregården Hessel. Overvejer du at holde dit bryllup som et slotsbryllup, så er her en oversigt over danske slotte og herregårde, som er velegnede til dette formål. Da parret købte herregården, var det en bygning i forfald. Lynderupgaard er Danmarks ældste herregård i bindingsværk. I over 250 år var Overgaard ejet af slægten Arenstorff. Vi byder dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker overnatning, gastronomi, business, selskabslokaler, weekendophold og/eller spændende oplevelser. Søg blandt mere end 1.200 selskabslokaler i hele Danmark. Bag hver prik ligger en herregårds historie og mange timers arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *