Sanger Søges

Sanger søges, Sangerinde søges DANMARKS CENTRALE

  • Musiker søger band – find på DBA
  • Band søger musiker – find på DBA
  • MusikerKontakt dk – Sanger søges Sjælland
  • Musikerkontakt – Band søges / musikere søges Public
  • Ledige job – Kirkesanger Jobindex
Sanger Søges
Musikere-i-din-by dk – DANMARKS CENTRALE MUSIKERREGISTER

Planen er at komme ud at spille med det. Skriv for mere info:-) Band søger Sanger > MidtJylland > 6. aug. 2019. Batanis søger sanger. Afvikling af koncerterne vil foregå over hele landet i perioden 26. maj – 14. juli og koncerterne er lønnede. Så læs mere nedenstående og grib chancen allerede idag! Flere af dem ligger på youtube. Har undervisnings erfaring i kor/ …. Kammerkoret CARMINAs klare nordiske klang, tekniske overskud og glæde ved musikken har skabt musikalske oplevelser i mere end 30 år. To kirkesangere søges, til hver en stilling på 7,5 timer pr. Stillingen er på ca. 6 timer pr. uge fordelt på søn– og helligdage. Skulle du også kunne spille guitar, vil det være fint, men intet krav.

Aldersmæssigt ligger vi mellem 47-69 år. Sanger M/K søges. Straight On søger en erfaren og velsyngende M/K forsanger til rutineret og velspillende band med mere end 10 års sammenspil på bagen. Lodbjerggaard Børnehus ligger i et naturskønt område med en fantastisk legeplads med skov og store træer. Koret består af 23 sangere og mødes ugentligt til prøver i Valby ved København med korets faste dirigent Kasper Beck Hemmingsen. Musikerkontakt – Band søges / musikere søges has 17,319 members. Inspirationen kunne være Beatles, Roy Orbison, Swinging Blue Jeans, Hitmakers, Tremeloes, Sir Henry, Peter Belli og Rivalerne. Har du ligesom os en forkærlighed …. Sanger søges!:) {{forumTopicSubject}} Hey alle sammen. Vi er et nystartet, selvstændigt og ambitiøst selskab med base i København, og vore kompetencer spænder vidt. Sanger søges! {{forumTopicSubject}} Davs Jeg kan virkelig ikke huske hvad hun hedder. På vegne er guitarist og trommeslager, søges sanger og bassist til nyt hardcore punk band. Du kan blive 5. person i vores cover/party-band hvor du får en halv frontfigurrolle sammen med sangerinden. Vis/skjul menu sangeren.dk. Sangere; Sangere; Bands; Bands; Anledning {{o.name}} Booking. Jeg har sunget og spillet guitar i godt 30 år – ikke på et teknisk højt niveau, men nok til, at jeg i en årrække ha. Roskilde Festival 28. jun. 2017 kl. 23.39. Pernille Jensen. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Vi ønsker musikere med nogen erfaring og tålmodighed med at komme ud med musikken, da vi har arbejde er det ikke muligt med 3 sæt på 3 uger 🙂 spiller du allerede i 4 forskellige sammenhæng har du nok ikke tiden til os også, så det er vi ikke interesseret i. Scene Kunst Skoler søger en dygtig sanger/ sanglærer med undervisnings erfaring. Det oplyser Fede Finn, alias Lennart.

Kvindelig sanger søges til nyt coverband. Vi har øvelokale i Glostrup og vi har spillet sammen i 7 måneder. SANGER søges. Dog må du rigtig gerne også kunne spille enten guitar eller orgel/keyboard. Vi søger til nyopstartet 60’er/70’er band i det østjydske. Godt7, Sanger med rytmeguitar eller keyboard, Thisted-Nykøbing. Sanger – sanger/keyboard – sanger/rytmeguitar SØGES. Sanger søger Sanger > NordSjælland > 30. jun. 2019. Partyband med jobs søger ny sangerinde! Dette er en opslagstavle, så folk lettere kan finde andre med samme musikinteresse, og. Kirkesanger søges til Resen kirke, Skive provsti, Viborg stift En stilling som kirkesanger ved Resen kirke er ledig og ønskes besat pr. 1. november 2019 eller snarest derefter. RESEN …. Er du musiker? Hvis du søger efter en musiker i nærheden i Danmark,eller du har behov for at finde nogen i andre lande for at spille musik, så er dette website det du behøver. Lær musikere at kende i dit egen by. Her kan du finde og søge for en bassist, guitarist, sanger og keyboardspiller til dit band. Pædagog til 35-37 timers barselsvikariat søges til børnehus i naturskønne omgivelser, tæt på stranden. Søg efter nye Kirkesanger søges-jobs i 6700 Esbjerg. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 20.000 opslag i 6700 Esbjerg og andre store byer i Danmark. Du finder mange forskellige musikgenrer, bl.a. klassiske popballader, musical, gospel, operette, R&B, soul og jazz. Book en sanger eller solist ved direkte henvendelse til kunstneren. På Ofir.dk finder du job indenfor alle brancher i hele Danmark. Find dit nye job allerede i dag. København / Band søger sanger SANGERINDE SØGES TIL DUO STIL POP ROCK COVER HITS 60 70 80 90 2000. SANGLÆRER SØGES TIL TEATERSKOLER: Start August 2019 – Københavns området. Du: Er professionel sanger, studerende på konservatoriet eller studerende på Musik Videnskab. Københavnsområdet, Dyssegårdsvej 19, 2900 Hellerup En stilling som korsanger, alt, er ledig til snarlig besættelse ved Dyssegårdskirken. Jeg mangler en mandlig sanger som er interesseret i at være med i en seriøs gruppe, med to andre fyrer. Stilen er pop, R&B og hip hop blandet sammen. Det meste foregår i Randers og Aarhus, så det ville være at foretrække at det var en i …. I forbindelse med landsdækkende turne for pladeselskab, søges kvinder i alderen 16+ til at agere backup sangere på udvalgte numre. Alle typer sangere søges, men du skal være en øvet sanger …. Vi er et band på 3 (trommer, bas, guitar) som søger en sanger. Du kommer til at indgå i et samarbejde med to guitarister, bas og trommer. SangerVikar søges / tilbydes i Københavnsområdet has 1,786 members. Skal du bruge en sangervikar så skriv et opslag, det plejer at give pote. – Angiv. Vi vil bygge et nyt band op, specielt omkring en god vokal lyd. Vi er nogle modne mænd med 10/15 års erfaring fra tidligere band og har et band under opstart til pop/rock/rockblues, med en ugentlig øveaften, og evt. Vores speciale er markedsføring af musik, men vi håndterer alt: produktion, koordinering, fremstilling, distribution, marketing, reklame samt opdagelse og udvikling af nye kunstnere. Sangere søges – Hele landet – Audition for Mænd og kvinder 20 – 100 år Mænd og kvinder 20 – 100 år – Hele landet Søndag d. 11 august 2019 – Sangere søges. LØN ANSØG GRATIS HASTER. Søndag d. 11 august 2019. LØN: Veltrænede mænd og kvinder til Netflix serien The Rain, Sjælland. Det bliver noget i stil med Adolescents, Jerry’s Kids, Government Warning/Direct Control, Career Suicide, Night Fever etc. Øvelokale med gear på Nørrebro. Nystartet, uambitiøst garagerock band bestående af 3 ældre, livstrætte og desillusionerede mænd med nogen instrumenterfaring søger en ikke fuldstændig tonedøv sanger. Stillingerne besættes, så man i fællesskab selv planlægger en ligelig fordeling af tjenester i løbet af et år. Slip The Void søger ny forsanger. Vi er et Nyborg baseret rockband, som arbejder med eget materiale. Vi søger en karismatisk forsanger, som vil være med til at løfte musikken til nye højder. Det skal fungere som en overraskelse fra gommen til bruden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *