Restaurant Hvedholm Slot – Oplevelser i Faaborg-Midtfyn-Restaurant Hvedholm Slot

Hvedholm slot – Find relevante oplysninger her

Kokkedal Slotshotel tilbyder eksklusive slotsophold i unikke og naturskønne omgivelser, ideelt til afholdelse af bryllup, fester og konferencer. Ret venligst følgende fejl for at fortsætte: Vi har. Slottet stammer fra 1587, men fik sit nuværende udseende ved ombygning i 1880 af lensgreve Bille Brahe Selby. AnnonceSøg og Sammenlign Slotshoteller I Danmark online. For mens Jeppe drømte om et liv i luksus, er dit ophold på Hvedholm Slot på Sydfyn ved landsbyen Horne og Faaborg Fjord virkelighed. Seneste Nyheder · Mest Populære Søgninger · Internetinformation. Dét spiser man på Restaurant Hvedholm Slot. AnnonceSøg efter Hvedholm slot på teoma.eu. Find Hvedholm slot her. Hvedholm Slot 1, Faaborg, 5600, Danmark. Nem prissammenligning · Dagligt gode hotel deals. Danske Slotshoteller består af historiske slotte og herregårde i naturskønne områder, ideelt til afholdelse af bryllup, fester, konferencer og teambuilding. Vælg samme slot til familiens højtider barnedåb, konfirmation, bryllup, sølv-, guld- og diamant og slut med gravøllet. Slotshoteller i Danmark. 20 slotsophold på slotte, gods og herregårde. Slottet indeholder restaurant, selskabslokaler med Riddersal, mødelokaler, vinkælder, kunstbutik og 10 ha stor park med udsigt over Det Sydfynske Øhav. Restaurant Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor du kan vælge mellem forret, mellemret, hovedret, ost og dessert. Dette hotel kan blandt andet tilbyde sine gæster en restaurant på stedet.

Slotshoteller I Danmark – Søg og Køb hos GigaPromo

  1. Restaurant Hvedholm Slot, Faaborg – Restaurantanmeldelser
  2. Restaurant Hvedholm Slot – Oplevelser i Faaborg-Midtfyn
  3. Slotsophold Konferencer Bryllup & Fester
  4. HVEDHOLM SLOT Faaborg, Danmark – Slot – anmeldelser
  5. Slotsophold Bryllup Fester Konferencer – Danske
  6. slotshotel dk
Restaurant Hvedholm Slot
Restaurant – Hvedholm Slotshotel

Hvedholm Slot i Hvedholm Slot 1 med telefonnummer +4563601020, adresse og interaktivt bykort. Dette luksushotel i Faaborg har hvedholm slot restaurant anmeldelse. Tag et kig på vores tilbud på Hvedholm Slotshotel i Faaborg Finder du hotellet til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen gennem vores prisgaranti. Hvedholm Slotshotel ligger i udkanten af Faaborg med udsigt over Øhavet syd for Fyn. Hvedholm Slot bryllup – Et slotsbryllup på det romantiske Hvedholm Slot. Godset/ gården nævnes første gang i 1475 i forbindelse med skiftet efter Mette Pedersdatter Present. Dagligt gode hotel deals · Verdens største hotelsøg. Store Restrup tilbyder mange unikke begivenheder. Hvis denne er mulig når du besøger Hvedholm Slotshotel, kan …. Det ser ikke ud til at man kan booke bord på restaurantens hjemmeside eller online.

Restaurant Hvedholm Slot, Faaborg Eatie

AnnonceSammenlign Priser med trivago™, Find Gode Tilbud og Spar på Hvedholm Slot. Stedet nævnes som kongsgård allerede i 1200-tallet, men slottets nuværende udseende stammer fra en ombygning i slutningen af 1800-tallet. I dag rummer Hvedholm lækre hotelværelser med himmelsenge, riddersal, restaurant, konferencefaciliteter, butik og vinkælder. Hvedholm Slotshotel er beliggende i et naturskønt område, ideelt til afholdelse af bryllup, fester, konferencer og teambuilding. Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres fra kl. 14 eller efter aftale. Nem prissammenligning · Verdens største hotelsøg. Det indeholder smukke sale, restaurant og en spændende vinkælder. Menuen vi blev præsenteret og var i gennem, kan ses nedenfor. Hvedholm Slotshotel. 299 Synes godt om · 2 taler om dette · 234 har været her. Hvedholm Slotshotel ligger i udkanten af Faaborg med udsigt over Øhavet. Begivenheder og Restaurant Sauntehus Slotshotel tilbyder smukke lokaler til en række arrangementer, samt lækker mad i vores restaurant. Hvedholm Slotshotel stammer fra middelalderen og har sit nuværende udseende fra 1880, hvor det var hovedsædet i lensgrevskabet Brahesminde. Luksus af en anden verden på Hvedholm Slot ved Faaborg Når man vågner på Hvedholm Slot, kan man godt føle sig som Jeppe i baronens seng. Restaurant Hvedholm Slot, Faaborg: See 53 unbiased reviews of Restaurant Hvedholm Slot, rated 3.5 of 5 on TripAdvisor and ranked #14 of 38 restaurants in Faaborg. Broholm Slot byder også på mange spændende arrangementer – forkælelse og herlige oplevelser for krop og sjæl. Anne Bille-Brahe, Niels Raahauge & Kenneth Birler Bestil allerede nu på …. Dagligt gode hotel deals · Nem prissammenligning. Hvedholm. Hvedholm Slot 1. 5600 Faaborg. Ejerhistorie. På halvøen Horneland ved Faaborg ligger Hvedholm Slot. Hvedholm Slot efter ombygningen i 1878-1882. Hvedholm ligger ved Horne ned til Faaborg fjord med en betagende udsigt over det sydfynske øhav. Hvedholm Slot 1, Faaborg, 43 68 20 60. The restaurant has a new menu every day and our guests can choose between first course, side dish, main course, cheese and dessert. The restaurants are open daily from 12:00 till 22:00. Find below the contact information for each one of our restaurants. Restaurants near Restaurant Hvedholm Slot, Faaborg on TripAdvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Restaurant Hvedholm Slot in Faaborg, Denmark. Mange af vinene var dateret 1918, som var Præstruds fødselsår. I 1981 købte Statsanstalten for Livsforsikring hovedbygning og park, og indrettede det lille slot for gæste. Slottet rummer et vælg af stuer og kroge hvor man kan slå sig ned og lade fortiden simre ind. Man når åbner Boxen, så finder vi ud af, at indholdet ikke er det man har købt. Restaurants Faaborg Detaljer Magasingården Torvet 17 5600 Faaborg. Velkommen til Danske Slotshotellers Online Booking. Danske Slotshoteller består af historiske slotte og herregårde indrettet med hotel, restaurant og selskabslokaler. Hvedholm Slot har en pragtfuld beliggenhed med udsigt over det Sydfynske Øhav. Slottet stammer tilbage fra 1587, men fik så sent som i 1880 sit nuværende udseende. Hvedholm Slot rummer adskillige sale, restaurant, gæsteværelser og en vinkælder. Slotshotellet kan redes op med 160 senge, og 300 gæster kan spise i salene på 1. etage. Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor du kan vælge mellem forret, mellemret, hovedret, ost og dessert. Restaurant Hvedholm Slot, Faaborg: zobacz bezstronne recenzje (53 ) na temat Restaurant Hvedholm Slot, z oceną 3,5 na 5 w serwisie TripAdvisor, na pozycji 14 z 38 restauracji w Faaborg. På Hvedholm Slot har I en enestående mulighed for at nyde en weekend i smukke omgivelser, hvor I kan slappe helt af. Hvedholm Slotshotel Slottet ligger i udkanten af Faaborg med udsigt over Øhavet syd for Fyn. Reserver bord på tlf. 6360 1020. Slotsophold, Weekendophold og romantisk ophold på unikt slotshotel. September 11, 2018. Hvedholm Slotshotel. 4 stjerner4 stjerner. Prisgaranti. Gå til:.Vi har ikke registret tidligere annonceringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *