Bagsværd Lyngby Frederiksdal Værløse Farum

SOPHIENHOLM CAFETERIA ApS

Lyngby Sø Restaurant
Havnehytten – Selskabslokaler i Lyngby – Udsigt over

Naboerne er Frilandsmuseet og Brede Værk med mange interessante oplevelser både ude og inde. Her kan du finde Baadfartens ruter og tidsplaner for sæsonen. Havnehytten ligger rigtig hyggeligt, lige ned til Lyngby Sø. SOPHIENHOLM Cafeteria er Danmarks bedst beliggende cafeteria. Stedet er ideelt til selskaber, fx bryllupper. Dette er stedet, hvor autentisk mad møder dansk kreativitet og flotte omgivelser. Bydelen er kendt for Sorgenfri Slot og naturgrønne omgivelser, tæt ved Lyngby Sø, Mølleåen, Norske Skov, etc. Restaurant Brede Spisehus ligger med udsigt over Brededammen i det naturskønne Mølleådalen ca. 10 km… Læs mere. Mail brug kontakt øverst eller kontakt(@)nybrokro.dk Åbent alle dage fra 12.00 til 21.00. Kom med og nyd sommeren fra vandet. Tante Maren er en rigtig hyggelig og intim restaurant med et godt menukort bestående af gode danske retter. Alt vores mad er lavet fra bunden.

Nyd en fantastisk natur, rolige omgivelser og gastronomi udover det sædvanlige på hotellet – book et ophold, et møde eller en konference her i dag. Besøg vores stemningsfulde restaurant i Lyngby. Vi går derfor ikke på kompromis med vores råvarer som vores leverandører leverer frisk til os. Bus 191 og Baadfarten lige til døren. Havnehytten – Rustenborgvej 21, 2800 Kongens Lyngby – Bedømt 4.6 baseret på 39 anmeldelser “Super hyggeligt sted, hvor alle er velkomne. Sorgenfri er en nordlig bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor i Regatta Pavillonen, med beliggende lige ud til Bagsværd Sø. Tag et kig på vores tilbud på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference i Kongens Lyngby Finder du hotellet til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen gennem vores prisgaranti. AKTUELT. Kære gæster, Nu tager vi imod alle typer kreditkort. Målet er, at guiden skal tage dig til velkendte steder, men også til steder hvor du ellers ikke ville komme. Denne hjemmeside bruger cookies På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Vi udlejer kanoer, robåde, fiskejoller, havkajakker og SUP. Lyngby Sø og Lyngby Åmose rummer store landskabelige, naturmæssige, kulturhistoriske og rekreative værdier, som også bør sikres og forbedres gennem en fredning. Maden er god, frisk og bliver lavet hurtigt.

Du kan Spare op til 55% ved at Sammenligne Ferieboliger hos os. Vi ligger i naturskønne omgivelser direkte til Bagsværd Sø med søudsigt fra stort set alle pladser i vores lokaler. I sommerhalvåret og når vejret tillader det, har vi udendørsservering på vores hyggelige terrrasse. Kongens Lyngby. Ferie i Kongens Lyngby Hoteller i Kongens Lyngby. “Hyggelig restaurant. Restaurant Brede Spisehus ligger med udsigt over Brededammen i det naturskønne Mølleådalen ca. 10 km fra Københavns centrum, nemlig i Kgs. Beliggende Nybrovej 376 – dér hvor Nybrovej krydser Mølleåen. Restauranter i nærheden af Sophienholm i Kongens Lyngby på TripAdvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Sophienholm i Kongens Lyngby, Danmark.. Restaurant Mai Thai. Nr. 1 af 75 restauranter i Kongens Lyngby 150 anmeldelser. Bagsværd Sø har i næsten 100 år dannet ramme om et af. Slotspavillonen tilbyder med sine smukke selskabslokaler samt. Velkommen til iskiosken og restauranten ved Frederiksdal Fribad. Sejl på Lyngby sø, Bagsværd sø og Furesøen. Frilandsmuseets selskabslokaler har faciliteter til arrangementer med 15 – 140 gæster og er lige velegnet til frokost- og middagsselskaber som til receptioner, konferencer og kurser etc. Hos Restaurant Jægerhuset kan du forvente god mad af gode råvarer, naturligvis lavet helt fra bunden. Vi sætter en dyd i at serverer gamle klassiske retter som går hånd i hånd med vores idylliske omgivelser. Lottenborgvej 14 Kgs Lyngby 10 minutter fra københavns centrum med bil / Bus 184 næsten til døren / S-Tog til Sorgenfri station – 7 min. Gordion åbnede i 1990 som et familie foretagende med mad ud af huset. I 1995 valgte vi at udvide lokalerne. Siden da er det en historie for sig selv. En god beliggenhed og veltilberedt mad er vores varemærke. Pandekagehuset Kvie Sø tilbyder takeaway til afhentning. Vores kanoudlejning ligger i i det naturskønne Frederiksdal lige ved Mølleåen og herfra kommer du let til Furesøen, Lyngby Sø og Bagsværd Sø. Du kan også tage på en flerdages tur ud til Øresund med overnatning på f.eks Raadvad Vandrehjem eller Strandmøllen Camping. Tæt ved å, skov og sø tæt nær Lyngby, finder du Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference. E-mail: [email protected] Bordreservation. Brug ovenstående link for online reservation Kontakt os for reservationer over 10 personer. Spisesteder Kgs Lyngby – fastfood-spisesteder, bryllupsarrangementer, festarrangementer, cocktail bar, frokostbuffet, luxus smørrebrød, mødelokale, kroer, natmad. Havnehytten – Rustenborgvej 21, 2800 Kongens Lyngby – Rated 4.6 based on 39 Reviews “Super hyggeligt sted, hvor alle er velkomne. Service er så absolut i top! (Både mht. Og så er det jo hyggeligt at sejle i kanalerne. Vi anbefaler varmt et besøg hertil! Gratis guide til oplevelser i Lyngby for voksne og børn, madsteder, events, naturoplevelser og butikker og omegn. Også tilgængelig fra Bagsværd sø er Aldershvile Slotspavillonen, som ligger midt i et dejligt skovområde hvor man også kan strække benene halvvejs på en bådtur. Langs mølleåen mod Øresund Første mulighed er Havnehytten i Lyngby. TANDOORI RETTER (velegnet til deling som forret) Pris pr. Hariyali tikka, malai tikka og kurmuri tikka tilberedt i tandoor med grøntsager. Husk at åbningstider i forbindelse med helligdage annonceres på vores Facebook-side. Dyrehaven er det største naturområde i Lyngby-Taarbæk Kommune og det mest besøgte i Danmark. Det over 1.000 hektar store areal indeholder et varieret landskab med både skov, søer, åbne sletter og bakker. LYNGBY: Restaurant Lottenborg Nær Sorgenfri Slot, ligger denne hyggelige gamle kro. Frilandsmuseets Restaurant og selskabslokaler Fest i historiske omgivelser. Lyngby Luksushuset er fyldt med aktiviteter – her finder man bl.a. en dejlig pool-afdeling med 15 m2 swimmingpool med vandrutsjebane og indbygget svømmetræner. Vi vil gerne være behjælpelige med bestilling af rundture på henholdsvis Lyngby Sø, Bagsværd Sø eller Furesøen. Lyngby Sø Rundt is a 4.7 kilometer moderately trafficked loop trail located near Kongens Lyngby, Capital Region of Denmark, Denmark that features a lake and is good for all skill levels. The trail offers a number of activity options and is accessible year-round.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *