Gods og guld: Fem flotte herregårde til salg

Danske Herregårde

  1. Danske Slotte og Herregårde et kongerige af oplevelser
  2. Top 10 slotte i Jylland – TripAdvisor
  3. Slotsophold Jylland Slotshoteller med slotsophold
  4. Slotte og herregårde til bryllup i Jylland
  5. Gods og guld: Fem flotte herregårde til salg

  • Skarrildhus Herregård ved Herning, Jylland Slotsophold
  • Risinge Herregård
  • Slotsophold i Jylland – Her er de 9 aller BEDSTE
  • Overnatning og slotsophold
  • Danske Slotte og Herregårde et kongerige af oplevelser

Velkommen til Gammelrøj Herregård, Herregården ligger perfekt for ethvert arrangement. Gram Slot, Jylland. LÆS MERE / BOOK SLOTSOPHOLD – Godt 7,3 / 10. Eller måske var det noget med et romantisk weekendophold på en herregård, et hotelophold på slotte som en rigtig slotsferie med dejlig wellness. Antallet af slotte og herregårde på din resultatlisten afhænger af. Hjælp andre i netværket ved at dele din oplevelse. Vi har samlet en lang række af Danmarks mest idylliske slotte og herregårde med masser af historie og charme. Mere end 20 års erfaring · Kundeservice · Faste Lave Priser. Efter reformationen i 1536 blev klosteret nedlagt, og dets jorder inddraget under kronen, som oprettede en herregård. Det skorter ikke på superlativer i salgsopstillingen for Lynderupgaard Gods. Knuthenlund er et eksempel på en mindre herregård, som blev skabt med det formål at rationalisere driften under et større gods. Visse ting i livet husker man altid – og et slotsophold er én af dem. Slotte Godser Og Herregårde Jylland – firmaer, adresser, telefonnumre. Send os en besked. Navn. Email. Find detaljer om ejere, bygninger og kulturmiljø. Mulighederne er mange i Feriepartners allerstørste udlejningshuse. I skoven findes en hule, som frihedskæmperne benyttede under 2. Egholm Vestergaard Egholm 57 · 9000 Aalborg. Lønborggaard – Lej en herregård i Jylland.

Kundeservice · Over 600 Hoteller · Altid op til 70% rabat. Super pris som ikke findes bedre. Book møder, en konference eller et ophold på Skarrildhus Hotel i dag. Godt tilbud: Weekendophold i januar og februar. I hvert fald for et par dage. Nørre Vosborg Vembvej 35 · 7570 Vemb. DANSKE HERREGÅRDE. Bliv klogere på Danmarks over 700 herregårde. Lej et ekstra stort sommerhus eller en herregård til din familiefest eller et firmaarrangement. Du kan også få et dejligt kroophold, som er lidt mere nede på jorden, hvis det er det, du er til. Bramslevgaard Bramslev Bakker 4 · Valsgaard · 9500 Hobro. Fordyb dig i temaer om herregårdens verden. Asger Olsen A/S er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, med speciale i formidling, vurdering og anden rådgivning i forbindelse med handel og udvikling af skove, godser og større landbrug. Vi er her for at hjælpe dig med at få en problemfri rejse. Faste Lave Priser · Over 600 Hoteller · Kundeservice. Jylland: Dronninglund Slot Slotsgade 8 · 9330 Dronninglund.

AnnonceFind det perfekte Hotel i Jylland med halvpension. Danske slotte og herregaarde tilbyder mange og spændende muligheder rundt i hele Danmark. Slotshoteller i Danmark Slotsophold Jylland Slotsophold Fantastisk beliggenhed, Fremragende slotsophold, Gourmetophold, Herning, Herregårde, Romantisk. Har du planer om et romantisk slotsbryllup, så er her en liste med slotte og herregårde i Jylland. Clausholm slot Clausholmvej 308 · Voldum · 8370 Hadsten. Dronninglund Slot Slotsgade 8 · 9330 Dronninglund. Hvad er forskellen på et gods og en herregård. I dag er forskellen mellem et gods og en herregård mere flydende. Herregården Risinge ligger i naturskønne omgivelser på det smukke Fyn kun 5 km syd for Kerteminde. En forlænget weekend på et slot eller en herregård eller måske blot en enkelt overnatning i forbindelse med en konference. Her finder du dejlige feststeder i Jylland, som vil være perfekte til at holde jeres bryllup i. Du kan bestille en slotsferie i stort set alle dele af Danmark: Jerstrup Herregård på Nordfyn, Tranekær Slot på Langeland, Schackenborg i Sønderjylland, Rubjerg Gods ved Egeskov Slot på Midtfyn samt Lungholm Slot på Lolland. Oprindelig var hovedgårdens stilling alene knyttet til ejerforholdet, senere blev skattefriheden knyttet til et vist jordtilliggende. Foto: Landbrugsmæglerne, Lilienhoff og EDC Erhverv Torben Larsen Af: Michael Bo Mortensen Det er ikke hver dag, at man har mulighed for at komme indenfor. Skal I bestille en overnatning, en …. På denne side finder du ekstra store sommerhuse, som du kan leje for eksempel til familiefesten, …. Altid op til 70% rabat · Faste Lave Priser · Mere end 20 års erfaring. Sophiendal Gods Låsbyvej 82 · 8660 Skanderborg. Hindsgavl Slot Hindsgavl Allé 7 · 5500 Middelfart. Roskilde Kloster blev indviet som kloster i 1232. Kun 2 minutter fra Koldings bygrænse og 5 minutter fra motorve. Vi bruger cookies. Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer og fortæller os, hvordan du bruger siden, så vi kan forbedre oplevelsen for dig og andre. Efter Sjælland, Fyn og Skåne er turen nu i fjerde bind kommet til Jylland, afgrænset til det gamle Nørrejylland fra Skagen til Kongeåen. Og her er nok at tage fat på, for ikke mindre end 282 ejendomme falder ind under begrebet herregård. Nu er godset sat til salg for 185 millioner kroner. Kirsten og Ove Glerup har sat deres gods, Lynderupgaard, til salg for 185 millioner kroner. Ejendomsmæglerfirma Skove – Godser – Større Landbrug. Moderne og luksuriøse omgivelser i flot natur. Et oplagt valg til alle former for større arrangementer. Emne nr. 160-B3339. Overblik Sted. Over 600 Hoteller · Altid op til 70% rabat · Faste Lave Priser. Danske Slotshoteller består af historiske slotte og herregårde i naturskønne områder, ideelt til afholdelse af bryllup, fester, konferencer og teambuilding. Herregården Nr. Vosborg, lidt udenfor Vemb, fungerer i dag både som museum, hotel og restaurant. Danmarks mest berømte digter, H. C. Andersen, boede her i en periode. Ved Vinderup er Rydhave Slotspark og skov åben for offentligheden. Ring (23 32 92 44) eller mail ([email protected]) til Grethe Breum og få et godt tilbud. Nyhed. Nørre Vosborg ligger i Vestjylland – 20 km. Vi byder dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker overnatning, gastronomi, business, selskabslokaler, weekendophold og/eller spændende oplevelser. Annoncer med Herregård – Jylland på DBA. Stort udvalg af Herregård – Jylland til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Herregård i Midtjylland med 910 hektar med kendt rigmand som ejer er udbudt til salg for 185 mio. kr. Enestående smuk beliggenhed, driftsbygninger af høj standard og fantastisk jagtejendom. Køb og salg af Herregård i ‘Glas, porcelæn og bestik’ – Jylland på DBA. Alle reservationer er omfattet af Airbnb’s Gæsterefusionspolitik. Placering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *