Tantra Massage Til Mænd-Tantramassage til Mænd Tantra Temple

Tantra Til Mænd – Søg, Shop og Spare gigapromo dk

Sensuel Healing, helkrops og body-to-body massage. Pris 1200 kr. Tantra massage for par ca 2 1/2 time. Til hvem? Jeg giver tantramassage, til alle voksne kvinder og mænd, som seriøst ønsker at arbejde med bevidsthed og sanselighed gennem tantramassage. Hos mig vil du opleve at blive favnet i kærlighed og accept. Tantramassagen er et møde med kroppen. Men det er ikke helt ufarligt at booke tid til en tantra-massage. Vi tilbyder sammen og hver for sig Tantramassage til Kvinder, mænd …. Husk også at læse om afbudspolitik og ændring af tid da du accepterer disse vilkår når du bestiller en tid. Tantra massage til kvinder og mænd. Tantra massagen er en meget afstressende sensuel massage Det er vigtigt du er indstillet på at lære mere om dig selv når du modtager en Tantra massage. Tantra massage er ikke kun beregnet til at føles dejligt for din partner. Tantra-massage er en seksuel ydelse – en slags skjult prostitution; Tantra-massage er kun for kvinder. Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker. Vi starter med en samtale omkring dig, tantra og tantramassagen. Tantramassage & wellness for mænd Tantramassage – the Big Draw Denne tantramassage behandling egner sig særligt til mænd, som ønsker en dybt afslappende og nydelsesfuld oplevelse. AnnonceSøg og Sammenlign Massage Til Mænd online. VI har samlet alle tilbud ét sted! Jeg hedder Mads og tilbyder tantramassage til voksne kvinder, mænd og par som er nysgerrige på Tantra.

Tantra for mænd Tantra til mænd Her kan du finde en oversigt over alle vores tilbud særligt til mænd, samt genveje. [block]0[/block]Tantramassage behandling og kropsterapi til mænd Tantramassage behandling: Formålet med denne behandling er – gennem samtale, tantriske ritualer og bevidst berøring – at genoprette et afslappet og. Kærligheden findes her · Find en Date i aften. Tantra massage til mænd, kvinder samt par eller ROSENBERG TEKNIK – KRANIO SAKRAL TEKNIK – ORGAN MASSAGE – TRAUMA RELEASE TERAPI. Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og komme til udtryk hos kvinder og mænd, så parforholdet kontinuerligt kan blomstre og blive en smuk fælles rejse dybt ind i kærligheden og nydelsen. Du vil blive modtaget med et smil, og budt indenfor i massage rummet. AnnonceSøger du et Tantra Til Mænd. Få en af Danmarks mest benyttede tantra-massørers råd til, hvordan din tantra-massage bliver en succes. Tantra massage min 1 1/2 time hele kroppen. Tantra massage Max 1 time En kortere udgave Pris 800 kr. En Tantramassage for mænd foregår på en madras på gulvet. Massagen er sanselig og stimulerer, din lyst, sensualitet og seksualitet.

  1. Massagepartnere – Entusiaster og professionelle
  2. Gavekort til Restauranter All2day dk
  3. Tantramassage til Mænd Tantra Temple

AnnonceMød søde mænd med samme mål som dig. Opret gratis Dating profil i dag! Find en Date i aften · Start din Flirt lige nu. Sammenlign, anmeld og priser hos GigaPromo. AnnonceFind en massagepartner i vores massage udvekslingsnetværk. AnnonceFind din Deal i Dag – Køb Nu. Tantra massage mænd: Når du kommer til massagen. Tantra massage er en ældgammel visdom fra Østen, som bygger på læren om energierne i livet, kærligheden og seksualiteten. Jeg er uddannet Kropsterapeut & Tantra-massør og har interesseret mig for Tantramassagen’s univers i ca. 10 år Jeg er en kvinde, som med stor indføling. Tantramassage for mænd i Århus. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Tantramassage for mænd og kvinder Kære Sanne, Endnu en gang tak for tre udviklende og livsændrende sessioner. Efter at have erhvervet vigtig viden om mænd og kvinder, og ikke mindst om mig selv, har jeg været i stand til at gøre ting, som jeg aldrig havde turde tro på. Kan en tantra massage være farlig. Tantra massage er blevet lidt af et modefænomen i Skandinavien og ikke mindst her i Danmark. Samtale før massagen Har vi gennem en telefoniske samtale/ mail besluttet en tid til massage, vil vi starte mødet med en indledende samtale. Tantra massage for mænd er nærvær i nuet gennem blide berøringer. Du lander helt i dig selv og oplever en åbning af sanserne. Jylland byder på tantra massage. TAMACHI.. Du inviteres til at ligge på ryggen på en madras på gulvet, jeg sidder lidt ved siden af og holder hånden på dit hjerte og lingam (pikken). Kontakten eller forbundetheden som kan opstå uden om historier om hvem … Read More. Start din Flirt lige nu · Kærligheden findes her. Så har du muligheden hos Tantric Bliss. En tantramassage åbner for at gå på opdagelse i dig selv i mødet med en anden. Tantramassage til kvinder, mænd og par Healing gennem nydelse. En Tantramassage er et møde hvor du inviteres dig til at gå på opdagelse i dig selv igennem dine sanser. Læs mere om sanselig massage til mænd her. Vi er begge nøgne i massagen, som er blid, langsom og sanselig. Jeg hedder Kirsten Maria og tilbyder Tantramassage og afspændingsmassage til mænd, kvinder og par. Du vil opleve nærvær og væren, uden, at skulle leve op til noget, og vil derfor kunne slappe helt af – en mulighed for at synke helt ned i sin krop, og koble hovedet fra for en stund. Til dig, som ikke har været hos mig før, men ønsker at modtage tantra massage af mig. March 1, 2013 | Shakti Hvem er Celestine. I tantra-massagen bruger massøren sine hænder, arme, forsiden af kroppen, fødder og ben. Kærligheden findes her · Mød singler tæt på dig. Læs mere om tantra massage København. Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder over. Dette skyldes, at tantrisk massage understreger oprettelsen af og derefter fastholder en stærk fysisk og åndelig forbindelse mellem to mennesker. Min tantramassage er ikke skemalagt, da både din og min mentale stemning har en indflydelse, såvel som omgivelser og vejrlig påvirker os. Vi får tilbudt vand, og vi sætter os alle fire sammen. Tantra massage i Odense bliver efterspurgt af mange forbrugere, som er bosat i Odense eller omegn. Det betyder at Tantra massage behandling kan nydes udelukkende som velvære og afstresning af din krop og dit sind, men kan også benyttes til, at.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *